top of page

10 klara fördelar med videomarknadsföring

Många tänker inte på vilken kraft som finns i video. Vi har med vår metod möjligheten att genom videomarknadsföring få er synbarhet att explodera. Här under har du 10 klara fördelar med videomarknadsföring.

10 fördelar med videomarknadsföring
 1. Ökad webbplatstrafik: Genom att lägga till en video på din webbplats kan du avsevärt öka mängden tid som besökare spenderar på din webbplats, vilket kan leda till mer trafik och potentiellt mer försäljning.
   

 2. Förbättrat engagemang: Video är ett bra sätt att fånga människors uppmärksamhet och hålla dem engagerade. Oavsett om du visar upp en produkt eller berättar en historia är video ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att få kontakt med din publik.
   

 3. Förbättrade konverteringsfrekvenser: Video kan vara ett kraftfullt verktyg för att omvandla webbplatsbesökare till betalande kunder. Faktum är att en studie fann att användning av video på målsidor kan öka omvandlingsfrekvensen med upp till 80 %.
   

 4. Större varumärkesmedvetenhet: Video är ett bra sätt att visa upp ditt varumärke och vad som gör det unikt. Genom att skapa engagerande, informativa eller underhållande videor kan du öka varumärkesmedvetenheten och nå en bredare publik.
   

 5. Förbättrad kundförståelse: Ibland kan det vara svårt att förklara komplexa produkter eller idéer enbart genom text. Video är ett bra sätt att bryta ner komplexa begrepp och göra dem lättare att förstå för din publik.
   

 6. Högre sökmotorrankning: Google och andra sökmotorer älskar video, så att inkludera video på din webbplats kan hjälpa dig att förbättra din sökmotorrankning.
   

 7. Ökat engagemang i sociala medier: Video är extremt populärt på sociala medier, och att lägga till video i din sociala mediestrategi kan hjälpa dig att öka engagemanget och nå en större publik.
   

 8. Större kundbehållning: Video är ett bra sätt att bygga upp förtroende och skapa en relation med din publik. Genom att skapa engagerande, informativa eller underhållande videor kan du få din publik att komma tillbaka för mer.
   

 9. Förbättrad kundlojalitet: Video kan vara ett bra sätt att visa din uppskattning för dina kunder och bygga upp lojalitet. Genom att skapa tackvideor eller kundrekommendationer kan du visa dina kunder att du värdesätter deras verksamhet.
   

 10. Ökad ROI: När det görs rätt kan videomarknadsföring vara extremt kostnadseffektivt, vilket leder till en högre avkastning på investeringen. Så video kan inte bara vara väldigt roligt att skapa, det kan också vara en smart investering för ditt företag.

Vill du ha hjälp med att få fler kunder snabbare än dina konkurrenter? Vi har receptet. Kontakta oss gärna på kontakt@netwin.se

bottom of page