top of page

9 av 10 och 82 procent vad är det?

Det uppkopplade landet skulle man kanske kunna kalla vårt avlånga land. Sitter man på tåget och man inte har täckning blir vi direkt irriterade. Faktum är att 94 procent av Sveriges befolkning utnyttjar internet dagligen.


Visst du att 9 av 10 personer näthandlar och att hela 82 procent handlar efter att de sett en reklamfilm. Vi influeras mycket mer av rörligt än av stillbilder. Så enkelt är det.


Vi har tagit fram en metod som innebär att man snabbt kan synas. Visst låter det lite klyschigt för alla vill ju att man ska synas och alla har den bästa lösningen och många är ni som blivit besvikna då resultatet som utlovats inte infriats alls.


Se hur Erik Olsson Fastighetsförmedling syns på frasen Fastighetsvärdering villa Stockholm.


Oavsett vad man vill synas på så är det enligt oss på Google man ska synas. Tänk dig att du har en butik som när någon går förbi så kastar någon ett reklamblad på personen i fråga. Man hoppas att personen då blir intresserad men oftast är det svårt att rikta in sig så brett. Att synas är alltid bra och tar man sociala medier till exempel så är de i grund och botten gratis men att få en följarskara och bygga närvaro tar mycket tid och oftast kräver det att man satsar pengar på annonser för att få upp besökartalet till sin hemsida.


Med Google fungerar det annorlunda och du som läser detta använder säkert själv Google som sökmotor. Inget konstigt med det då 99 procent av oss i Sverige gör det.

Använder Google alltså.


När vi söker på någonting på Google som inte är en så kallad hobbysökning (vilken film ska jag se, vem skrev den boken osv.) Så är vi väldigt köpstarka. Vi vet vad vi vill ha och vi söker på det. Oavsett om det är en klipptid vi vill ha eller om vi vill köpa kläder eller olika tjänster så söker vi på Google så fort vi inte vet vem vi ska vända oss till.


Att då till exempel synas med ditt företags tjänster på en bra placering när någon söker är såklart en viktig del i alla företags strategi eller borde vara i alla fall.


Testa om du syns genom att söka på Google med det som ditt företag erbjuder. Ligger ni i toppen? Syns ni på första sidan? Ligger ni på sidan 2?

Oavsett var ni ligger är det inte försent att synas ännu mer och på det viset attrahera fler kunder.Syns man så finns man. Vi vill bara öppna dörren för att ni ska synas mer än era branschkollegor. Ser du så bra Studio42 syns. Tror du att de får fler kunder genom att de ligger på plats 1, 2, 3, 4 & 5?


Är du en av alla de som försökt men inte fått något bra resultat och som sen gett upp och tänker att Google inte ger någonting? Om så är fallet så tänker vi som så att vi borde sätta oss ner i 10 minuter med en kopp kaffe och så får vi berätta och visa hur vi ser på saken och vad vi skulle kunna uppnå för just dig och ditt företag.


Boka en tid direkt i vår kalender när du känner för en kopp kaffe och få lära dig lite mer. Kunskap kostar inget som man säger. Kunskap är makt1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page