top of page

LIA, Lärande i arbete hos oss på Net-Win

LIA Lärande i arbete är en fantastisk möjlighet för dig som går en utbildning med fokus på försäljning mot företag. Hos Net-Win erbjuds man allt det som en säljare vill ha. Engagerade handledare, en tjänst merparten av företagen behöver, stor möjlighet att få stanna kvar och växa i ett ungt företag med tillväxtambitioner.

LIA, Lärande i arbete hos oss på Net-Win

Hos oss på Net-Win är det viktigt att du som kommer hit och ska utföra din LIA får ett lärande under perioden som du är här. Hos oss får man en erfaren handledare och under tiden man är här får man utföra riktiga uppgifter som leder till riktig försäljning.


  • Steg 1:

Prospektering. Hur gör man på bästa sätt? Vilken är den ultimata kunden? Var finns kunderna? Här går vi igenom alla frågor som man har om detta och efter prospecteringen börjar nästa steg som är mötesbokningen.


  • Steg 2:

Mötesbokning är nyckeln till om man kommer att lyckas som säljare. Det är här vi lär oss att hantera alla typer av invändningar och hur vi snabbt kan berätta för kunden varför vi just ska få prata med dem.


Här är tempo, känsla och energi ingredienser som är viktiga. Tillsammans med invändningshantering, glädje och lite skinn på näsan så ser vi till att du blir en stjärna på mötesbokning.


  • Steg 3:

Hos oss ska man vara med och lära sig att hålla i egna möten. Till en början är man med och lär sig hur säljarna sköter sina upplägg med kunderna. När man känner sig redo tar man egna möten och sköter dessa helt själv.


Vi är alltid medvetna om att du är under utbildning och utför din LIA hos oss för att lära dig allt det som alla våra säljare gör. Målet är att du skall bli en självgående säljare med stort självförtroende och stor kunskap om det vi erbjuder för hos oss tänker vi att alla som erbjuds en LIA plats också ska få möjligheten att växa i vårt företag efter avslutad LIA praktik.


Frihet.

Med frihet menar vi att man kan jobba varifrån som helst. Att arbeta hemifrån oavsett var man bor i världen är en härlig känsla. Slipp pendlandet till ett vanligt kontor. Vi har idag medarbetare som jobbar hemifrån från bland annat Costa Rica, Spanien och Sverige. Lev ett så kallat laptop lifestyle liv.


Varför ska man göra sin LIA hos oss

  1. En framtidssäkrad tjänst

  2. Alla har behovet av att synas på Google

  3. Personliga utvecklingsmöjligheter hos oss

  4. Expansivt företag

  5. Kontinuerlig utbildning

  6. Jobba hemifrån oavsett var du bor i världen

  7. Sköna kolleger och högt i tak

Ansök om LIA plats hos oss på lia@netwin.se

Bifoga personligt brev och CV i pdf format.


LIA Plats på Net-Win AB
.pdf
Download PDF • 16KB30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page