top of page

Månadens Freebie

Kanske något för er? Vi vet hur jobbigt läget är för många i vårt vackra avlånga land. Vi vill hjälpa till med vad vi kan och vi ger ett företag möjligheten att genom oss synas på bland annat Google.


Net-Win AB pånadens freebie

Det hela är mycket enkelt.

  • Inga motkrav

  • Inga kostnader

Ta kontakt med magnus@netwin.se så ser vi till att ni syns.


Att synas på Google är idag kanske ett av de mest effektiva sätten att driva köpstarka kunder till sitt företag. Vi brukar säga att om man har en hemsida som inte syns alls på Google så är det som att anställa en säljare men inte ge honom de verktyg som han behöver för att kunna sälja. Till exempel en telefon, dator osv. Sätt säljaren i nåt hörn så kostar det bara pengar.


Samma sak gäller det för en hemsida. Får man en hemsida att synas på Google som 99 procent av oss svenskar använder så har man goda möjligheter till att få förfrågningar och sålda varor/tjänster. Pandemins början visar tydligt hur effektivt det är att synas på Google. De butiker som nästan fick stänga helt för att man tappade så otroligt mycket i försäljning medans butiker och andra företag som syntes bra online fick en otrolig fart då kunderna sökte sig dit istället.


Det kostar er inget att kontakta oss. Vi utför jobbet gratis för dig utan motkrav.


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page