top of page

Plus 701% på 6 månader

Hur många har en känsla av att det inte fungerar med de olika sökmotoroptimeringsbyråerna? I vårt arbete stöter vi dagligen på företagare som upplever att de blivit blåsta eftersom resultat uteblir. För oss som är seriösa i branschen ställer detta givetvis till det samtidigt som vi vet att det vi gör ger resultat.


Om man söker på Google för att handla någonting, oavsett vad. Hur gör du då?


Som man ser på bilden ovanför så är det en vanlig sökning på frasen "rörläggare Helsingborg" Det första som syns är när någon betalat för att synas på Google. Google annonser är ett sätt att hamna högt på Google. Man ska dock veta att av 100 sökningar är genomsnittet ungefär 3-5 personer som klickar på en annons. Därefter kommer det organiska och det är här de som lyckats med sin SEO hamnar högt. Tänk efter nu. Vilken rad brukar du klicka in dig på av alla de här sökningarna?


Om du är som de flesta av oss så klickar du mest in dig på någon eller flera av de 3 översta resultaten. Så gör nämligen de flesta av oss.


Som man ser på bilden ovanför så är det någon samlingsida med 10 rörläggare sen kommer en landningssida och så vidare.


Gemensamt för alla resultaten är att ingen sticker ut. Alla ser likadana ut. Vi vet att de som ligger i toppen kommer få flest besökare för det är så vi fungerar generellt sett.


Men vad skulle hända om man stack ut ännu mer? Syns man mest så får man ju också mer uppmärksamhet och mer uppmärksamhet på Google betyder ju också mer besökare till sig.

Ganska rimligt eller hur?

Tänk om du kunde synas lika bra som de på bilden nedanför när någon söker på Google och dina tjänster.


Att synas mer är lika med att få fler besökare, bygga varumärke, få fler spontanansökningar från duktiga kanske då framtida medarbetare. Syns man så blir andra varse om att ni finns och att ni satsar.


Vågar ni synas på ett sätt som närmast tar bort konkurrenterna?


En av våra kunder som syns mer än konkurrenterna är Marcus som driver filtreratvatten.nu.

Från den 1 februari en av Net-Wins nöjda kunder. Han trafik från Google har ökat med 701% och ökar dagligen. Naturligtvis så ökar ju så även hans försäljning vilket är en mycket trevlig bieffekt. Kika gärna in på hans hemsida om ni behöver ett godare och säkrare vatten till ert sommarhus.


Så här skriver Marcus om sin upplevelse med oss.


Ta kontakt med nån av oss här på Net-Win och snacka om hur vi kan få dig att synas mer på Google.


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page