top of page

Vad hände efter videomarknadsföringen?

Gj & Son AB tänkte att de alltid velat ha en film men visste inte riktigt hur de skulle ta sig an ett sådant projekt sen är det ju dyrt med, eller? När Netwin tog kontakt och presenterade en lösning som innebar att man fick hjälp med alla bitarna föll allt på plats


Vad hände efter videomarknadsföringen?

Inför och under inspelningen av reklamvideon

Spänning, förväntan blandat med en trygghet när Netwins filmproducent kom till inspelningsplatsen. I det här fallet deras verksamhets adress. Vi på Netwin är väl medvetna om att det råder mycket osäkerhet kring hur man ska gå vidare med film. Därför arbetar vi bara med folk som arbetat länge i branschen med filmproduktion. De har ideérna och rutinen för att säkerställa att alla filmproduktioner vi gör blir så som kunden önskar sig.


På plats så ser man till att filma så mycket man kan under 3 timmar för att sen ha så mycket material som möjligt att använda sig av när man sen klipper ihop filmen. För den som önskar och har behov av det så kan man också köpa till bilder. Man kanske behöve rbilder till sin hemsida eller annat material man tänkt sig att göra. Då kan man passa på mot en låg kostnad eftersom vi redna är på plats.


Vad kan man göra för filmer?

Framhäv Din Unika Verksamhet med Presentationer i Filmformat

Varje företag har en unik historia att berätta, och vår presentationsfilm är utformad för att framställa din berättelse på ett sätt som är övertygande och minnesvärt. Genom att kombinera visuella element med en stark narrativ struktur lyfter vi fram det som gör ditt företag unikt och gör det möjligt för andra att följa med på er resa.


Rekryteringsfilm: En Inblick i Din Arbetsplats

I en tid när arbetsmarknaden är mer konkurrensutsatt än någonsin, är det avgörande att sticka ut. Vår rekryteringsfilm ger en äkta inblick i din arbetsplats och lockar talanger genom att visa företagskulturen och möjligheterna som din organisation erbjuder. Genom att skapa en levande och äkta berättelse om din arbetsplats attraherar vi de bästa kandidaterna till din verksamhet.


Bygg Ert Varumärke med Referensfilmer

Ett starkt varumärke bygger på förtroende och trovärdighet. Genom referensfilmer kan dina potentiella kunder se hur du har löst liknande problem för andra, vilket stärker förtroendet för din verksamhet. Kundrekommendationer i filmformat är ett kraftfullt verktyg för att skapa förtroende och stärka ditt varumärkes rykte.


Skapa Spänning med Trailerfilmer

Trailers är ett effektivt sätt att generera intresse och nyfikenhet. Genom att producera korta, kraftfulla trailers som komplement till längre filmer skapar vi en förväntan och driver trafik till din webbplats. Denna strategi är perfekt för att engagera din målgrupp och få dem att vilja veta mer om vad du har att erbjuda.


Optimering med Eventfilm: En Dynamisk Sammanfattning av Ditt Evenemang

En eventfilm är mycket mer än bara en visuell redogörelse för ditt evenemang – den är också en strategisk resurs som kan stärka ditt varumärkes närvaro. Genom att fånga ögonblicken skapar vi en berättelse som inte bara dokumenterar händelserna, utan även förmedlar känslan av att vara där personligen. Vi arbetar med att skapa filmer som inte bara berör, utan även engagerar och inspirerar din målgrupp till att agera.


Informationsfilm: Klart och Fängslande

Informationsfilmer är ett effektivt sätt att kommunicera budskap på ett tydligt och engagerande sätt. Genom att använda film som medium kan du förmedla komplex information på ett sätt som är enkelt att förstå och minnas, vilket gör att ditt budskap når fram till din målgrupp på ett kraftfullt sätt.


Produktfilm: Direkt Övertygande och Effektiv Kommunikation

Produktfilmer tar din publik direkt till kärnan av vad du erbjuder. Genom att demonstrera din produkt i aktion, förmedlar du dess värde på ett sätt som är både övertygande och tidsbesparande. Det gör det möjligt för dina kunder att snabbt förstå hur din produkt kan förbättra deras liv eller verksamhet.


Nyhetsfilm: Personligt och Engagerande

Nyhetsfilmer erbjuder ett personligt och engagerande sätt att rapportera nyheter. Genom att använda filmformatet blir det lättare för din publik att ta till sig och bli inspirerad av nyheterna samtidigt som det uppmuntrar till kreativitet i kommunikationsprocessen.


Instruktionsfilm: Enkel Förståelse av Komplex Information

Instruktionsfilmer är ett utmärkt sätt att förmedla komplex information på ett enkelt och användarvänligt sätt. Genom att visa istället för att berätta minskar du frustrationen och gör processen mer begriplig för tittaren, vilket leder till bättre förståelse och effektiv inlärning.


Promotionfilm: Utvidga Din Räckvidd och Stärk Relationer

En promotionfilm är ett kraftfullt verktyg för att öka din räckvidd och bygga starkare relationer med din publik. Genom att göra det enkelt för dina följare att dela sin entusiasm för det du erbjuder, skapar du en naturlig och effektiv plattform för att introducera nya produkter och tjänster samt bygga lojalitet bland din målgrupp.


Utbildningsfilm: Pedagogiskt och Engagerande Lärande

Utbildningsfilmer erbjuder en flexibel och engagerande lärupplevelse som kan anpassas till studenternas behov. Genom att använda film som ett pedagogiskt verktyg skapar vi en miljö som inte bara klargör komplexa ämnen utan också stimulerar till diskussion och reflektion, vilket gör inlärningen både intressant och effektiv.


Överskrid Gränser med Livestreaming

Livestreaming är ett flexibelt och kraftfullt verktyg för att nå en global publik. Vår erfarenhet inom tv-produktion och evenemangsproduktion ger oss en unik förmåga att producera livestreams som är både professionella och engagerande. Detta ökar din räckvidd och förstärker ditt budskap och gör det möjligt för människor över hela världen att delta i dina evenemang i realtid.


Kundberättelsefilm: Dela Erfarenheter och Framgångssagor

Kundberättelsefilmer är ett kraftfullt verktyg för att dela framgångsrika erfarenheter och skapa förtroende bland dina potentiella kunder. Genom att låta dina nöjda kunder berätta sina historier i filmformat visar du på ett autentiskt sätt hur din produkt eller tjänst har positivt påverkat andra. Detta ökar förtroendet och ger din målgrupp en känsla av trygghet när de överväger att göra affärer med dig.


Miljöfilm: Hållbarhet och Medvetenhet

I dagens värld är hållbarhet och miljömedvetenhet avgörande. Med en miljöfilm kan du kommunicera ditt företags engagemang för miljön och de åtgärder du vidtar för att minimera din påverkan. Genom att visa hur din verksamhet arbetar med hållbarhetsinitiativ kan du inspirera andra att följa ditt exempel och öka medvetenheten om vikten av miljöansvar.


Historisk Dokumentär: Bevara Kulturarvet

Historiska dokumentärer är ett utmärkt sätt att bevara och dela din organisations historia och kulturarv. Genom att berätta om företagets resa från starten till dagens datum kan du visa på kontinuitet och framsteg. Detta ger en djupare förståelse för din organisation och dess värderingar och kan skapa en starkare koppling mellan ditt företag och din målgrupp.


Evenemangsdokumentär: Förskönar Ögonblicken

För att förvandla ditt evenemang till en tidlös minnesvärd upplevelse är en evenemangsdokumentär ett måste. Genom att sammanfatta höjdpunkterna och känslorna från ditt evenemang skapar du en film som kan användas för att marknadsföra framtida evenemang och bevara minnen för deltagarna. Detta är en kraftfull resurs för att stärka ditt evenemangs varumärke och attrahera fler besökare.


Vad tänker GJ & Son om samarbetet med Netwin och vad hände?

Här kan ni se själva deras tankar och inte lita på det vi skriver. Ett av målen var ju att växa dels med fler kunder och dels områdesmässigt. Tror ni att det lyckades?För den som vill se filmen vi gjorde till dem kan ni se den här
Vill ni hellre prata med någon så går det fint att höra av sig till oss


Men vad väntar då företagen på?

Faktum är att siffrorna och argumenten talar för sig själva. Ändå undrar många varför inte alla företag satsar kraftigt på videoinnehåll.


Tja ... några företag:

  1. Vet inte var de ska börja när det gäller att skapa video.

  2. Tror att det är för dyrt.

  3. Är osäkra på hur man mäter effekten.

  4. Har helt enkelt inte kommit igång ännu.


Det finns många beslut att fatta när man tar steget in i videomarknadsföringens värld. Det är också en anledning till varför vissa företag inte tar initiativet. Men det goda nyheten är att det inte finns några enkla svar som är rätt eller fel.


Våra erfarna filmproducenter hjälper er och ert företag så att ni alltid känner er hörda, omhändertagna och lyssnade på. Vi ser till att er reklamfilm blir just så bra som ni önskar er.

15 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page